Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van levende dieren.

 

Slachthuizen

Dagelijks vervoer van runderen voor diverse handelaren naar vrijwel alle slachthuizen in Nederland.

 

Bedrijfsverplaatsingen / verhuizingen

Bij het verplaatsen van uw bedrijf verzorgen wij het transport van de gehele rundveestapel. Ons goed opgeleide en gecertificeerde personeel voert het transport op zorgvuldige wijze uit. Wij hebben hier veel ervaring mee en zorgen dat het goed gebeurt. Vooraf is er contact met de boer over de planning van de verhuizing, van laden tot aan het schoonmaken van de auto.

 

Export verzamelplaatsen

Sinds 2008 hebben wij een officieel gecertificeerde Erkende VerzamelPlaats (EVP) op ons terrein. Deze wordt gebruikt voor het verzamelen en exporteren van runderen. Er is ruimte voor 75 koeien. De EVP voldoet aan alle nieuwe eisen van het nVWA.
Wij kunnen voor u het vee naar diverse exportverzamelplaatsen brengen. Daar gaan de dieren een bepaalde tijd in quarantaine of worden klaar gezet voor export. Voor diverse handelaren verzamelen wij fokrunderen uit het hele land.
Ook kunnen wij de administratieve en praktische zaken rondom de werkzaamheden regelen.

 

Fokveekeuringen / rundveeshows

Bij een fokveekeuring of rundveeshow brengen wij uw vee op de afgesproken tijd naar de keuringslocatie halen het  afloop weer op. Ook verzorgen wij het vervoer van materialen en runderen voor KI-organisaties naar evenementen.

 

Veeveilingen

Bij veeveilingen kunnen wij de door u gekochte dieren bij u thuis brengen.